Apologetically Approving Base-Runner - If You Like A Lot Of Chocolate On Your Deny, Join Our Club.

Inte lätt att vara sexåring!

Posted Nov. 14, 2015, 11:40 p.m. By deny

Sexårsåldern är en jobbig tid för barnen. De är så fruktansvärt känsliga och de vet ju inte hur de ska hantera sina känslor. De blir som minitonåringar fast med mycket mer barnsliga drag. Och de blir riktiga dramaqueens. Slänger sig på golvet och skriker och bankar högljutt för att få sin vilja igenom. De fattar inte att man absolut inte blir motiverad att göra som de vill när de beter sig på det viset. Finns liksom inga gränser. Men jag tror att det är väldigt viktigt att man visar dem i den här åldern att det inte är okej att bete sig på det viset. Och när de gråter ska man bara kramas och vara förstående. Så att de vågar komma till en när de blir tonåringar på riktigt!